top of page
9156E6FD-BA40-4CE0-A3D1-357F3286FB99_edited.jpg

OVER MIJ

Oplossingen voor succes

Veranderen en ontwikkelen, dat is mijn specialisme. Bij organisaties die verder willen en zich écht om hun mensen bekommeren.

 

Op de winkel passen is niets voor mij.

De afgelopen 16 jaar heb ik voornamelijk gewerkt in het bedrijfsleven als interim HR director en -steeds meer - als change agent in uiteenlopende organisaties die in een fase van transitie verkeren.

 

Met veel betrokkenheid, denk - en doe kracht adviseer ik directies en besturen van ondernemingen over hun Human Resources beleid en ben ik vooral goed in het innoveren, ontwikkelen en verbeteren. Dat doe ik door het slimmer en beter vormgeven van de hele employee journey, leiderschap ontwikkeling, optimaliseren van recruitment, de interne communicatie over de aanpak en het geven van training en coaching.

 

In die rol draag ik bij met mijn analytische manier van denken en mijn zakelijke, op de toekomst gerichte  benadering van vraagstukken.

 

Tegelijkertijd ben ik iemand met veel inspiratie om de ontplooiing van mensen te bevorderen. Het aanspreken van hun talent zodat zij de dingen doen waar ze energie van krijgen. Mijn interventies zijn tegelijkertijd steeds gekoppeld aan het belang van de onderneming, nu en in de toekomst.

Het vinden van deze balans vind ik iedere keer weer een prachtige opgave.

Accreditaties:

- Gecertificeerd organisatie adviseur

-  lid Orde van Organisatie adviseurs, volg beroepscode

- Geregistreerd coach bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches

- Gecertificeerd SAFe Agilist

- Assessor voor het Big 5 testinstrumentatarium bij GITP./PiCompany

-Licentiehouder MyDrives drijfveren analyse

 

Zoek je een enthousiaste spreker?

Ik ben te boeken via https://www.zijspreekt.nl/sprekers/profile/Muriel-Wevers/1091/

2020%20cmc_logo_jpeg_black_edited.jpg
bottom of page