top of page

WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie

Wil je duurzame veranderingen en verbeteringen met meetbare resultaat? Groei van professionaliteit? Van mensen? Mijn strategische Human Resources adviezen voldoen aan de behoeften van klanten van alle soorten en maten - van scale ups tot grotere bedrijven. Van dienstverleners tot zorg organisaties. Maar daar stopt het niet: ik zorg ook voor implementatie. Neem contact met mij op en ontdek hoe ik je kan helpen bij het realiseren van succes in de toekomst.

Zonsondergang over de Bergen

hr director

HR ONTWIKKELING EN VERANDERING

Ga voor beter en slimmer

Voldoen oude patronen niet meer? Wil je verder?

We weten allemaal dat verandering niet altijd gemakkelijk is. Sinds 2004 heb ik bedrijven in alle soorten en maten geholpen om te reageren op veranderingen in de markt of sector om concurrerend te blijven. Mijn jarenlange ervaring heeft mij geleerd om eerst goed te luisteren en dan van jouw succes altijd mijn prioriteit te maken.

 

Ik sta klaar om je te helpen bij het ontwikkelen van strategieën. Niet alleen om te overleven, maar juist ook om te groeien in de toekomst. Ik ben er trots op dat ik mijn klanten kan helpen bij het opnieuw vormgeven en ontwikkelen van hun hele HR strategie en aanpak. Bel mij vandaag nog om je eerste adviesgesprek in te plannen.

Brainstorm sessie

HR PROJECTMANAGEMENT

Bereik je HR doelen

Heb je een hard werkend HR team maar wil je tegelijkertijd inhoudelijke vernieuwingen, organisatieontwikkeling of HR procesoptimalisatie ? Mis je expertise of capaciteit op het gebied van programmamanagement binnen je eigen organisatie? Dankzij jarenlange ervaring heb ik de capaciteiten en expertise om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Bij mij krijg je gecombineerde inzichten en vaardigheden om je processen en strategie binnen je bedrijf te transformeren. Op een agile manier. Met scenario's help ik om de implicaties van alle keuzemogelijkheden te begrijpen. Vervolgens stellen we samen een plan op met behulp van de goede dingen die er al zijn. Ik heb bewezen dat ik mijn klanten goed kan helpen bij het vormgeven en verbeteren van de manier waarop zij hun Human Resources domein besturen en structureren.

Vergadering

GRATIS GROEI CONSULT

Verken de mogelijkheden

In een gesprek van ongeveer een halfuur luister ik met volle aandacht naar wat je vragen zijn, wat je nodig hebt en wat ik voor je zou kunnen doen.  Neem contact op voor meer informatie over hoe ik je kan helpen.

bottom of page